Werking van Crotoni

Intern

Om een uitstekend eindproduct te bekomen, kan Crotoni rekenen op de inzet van het personeel. De productkennis van onze medewerkers hebben van Crotoni inmiddels een vooraanstaande speler gemaakt.

In het hoogseizoen wordt het vast personeel aangevuld met seizoenarbeiders. Ook deze mensen zijn gemotiveerd; al enkele jaren kunnen wij beroep doen op hetzelfde team dat zich volledig inzet om onze klant tevreden te stellen.

 

Innovatie

Veel aandacht wordt besteed aan nieuwe producten. In samenwerking met zaadleveranciers en plantenkwekers worden proefvelden aangelegd met nieuwe rassen.

Ook nieuwe teelttechnieken worden uitgeprobeerd. Daardoor kan Crotoni snel reageren op de wisselende vraag van de klant.

 

Verkoop

Met de handel worden afspraken gemaakt over de kwaliteit en de hoeveelheden zodat onze klant gedurende het ganse seizoen zeker is van de continuïteit van levering en van de gevraagde kwaliteit.

Onze producten worden aangeleverd volgens wens van de klant; naakt product in standaardkist of in kist van de klant; verpakt in zak; in standaard kartonnen dozen of in dozen van de klant; op europallet, poolpallet, DNA pallet of éénmalige pallet. U noemt het maar … Wij staan voor u klaar!